Bruiloft- en feestoppas

Bruiloft- en feestoppas

Geniet van een bijzondere gelegenheid zonder zorgen met een Bruiloft- en feestoppas.

Mooie momenten vieren mag nooit ontbreken uit jouw sociale leven. Waarom kiezen tussen je gezin of een leuk feest? Met de feestoppas van Bureau Nanny kun jij jouw kinderen meenemen naar elke gelegenheid en weet je zeker dat er goed op ze wordt gelet.

De oppas verzorgd bijvoorbeeld het verschonen van een vieze luier of het geven van een fles.

Daarnaast zal de feestoppas altijd goed op de kinderen letten om ze te behoeden voor kleine ongelukjes zoals botsen tegen sta tafels of het omgooien van een dure taart.

Ook zal de oppas ervoor zorgen dat jouw kind zich geen moment verveelt. Dit door bijvoorbeeld op een rustig plekje gezamenlijk te spelen met meegebrachte speeltjes of klimmen in een nabijgelegen kinderspeelplaats.

Zo zorgen wij van Bureau Nanny er met onze feestoppas voor dat iedereen optimaal kan genieten van een bijzondere gelegenheid. Bijvoorbeeld een bruiloft of het jubileum van je ouders.

Natuurlijk kun je ook vragen of jullie vaste oppas mee gaat als feestoppas. Zo ben je verzekerd van een nanny die jouw kind al kent. Ook is het mogelijke om voorafgaande aan het feest enkele keren de nanny al bij u thuis te laten oppassen zodat uw kind de feest oppas al kent.