Homeschool

Home school

Educatieve ondersteuning voor jouw kind met de Homeschool Nanny

Bij Bureau Nanny geloven wij dat sterk onderwijs de basis vormt voor een prettige carrière. Ook vinden wij het enorm belangrijk dat alle kinderen altijd de kans krijgen om zichzelf zoveel mogelijk te ontwikkelen.

Wanneer de scholen om welke reden dan ook gesloten zijn kan Bureau Nanny ondersteuning bieden bij de educatie van uw kind. Dit doen wij door gepassioneerde en ervaren homeschool nannies samen met uw kind thuis tijd aan school te laten besteden.

Gezamenlijk de eerste woordjes oefenen en simpele. rekensommetjes leren is niet alleen heel belangrijk maar ook erg leuk! Zeker bij de kleintjes in groep 1 t/m 3 is dit erg belangrijk en vormt het de basis van een plezierige leerweg op school.

Onze ‘homeschool nannies’ helpen graag bij het maken van de eerste boekverslagen of weektaakopdrachten van uw oudere kind.

Zo kun je naast jouw fulltime baan jouw kind de educatieve ondersteuning geven die hij of zij nodig heeft voor een succesvolle en fijne schoolcarrière.

Onze Homeschool nannies bieden ondersteuning bij alle schoolvakken vanaf groep 1 tot aan de brugklas. Door hun constructieve en positieve aanpak wordt leren leuk.

Ze doen erg hun best om uw kind spelenderwijs te doen ontdekken en zo vraagstukken op te lossen. Dit zorgt ervoor dat uw kind zich op een fijne manier ontwikkelt.