Ervaringen

Ervaringen

Hoi! Gister Oppas Iris voor het eerst ontmoet… Wat een topper was dat! Onze kleine kan niet meer stoppen met praten over hoe leuk hij het vond met oppas Iris. Wij zijn super tevreden met Bureau Nanny, en wij gaan zeker vaker terugkomen als we een oppas nodig hebben.
Groetjes,
Moeder van Nick


Goedemiddag,
Onze eerste ervaring met Bureau Nanny was meteen positief. We hadden voor een paar dagen een nanny nodig en die hadden we snel gevonden. Het was een super lieve spontane meid. Top service!
Nina

Hallo,
Bureau Nanny kwam ik tegen op instagram en het sprak mij gelijk aan. Ons kindje van net 4 heeft af en toe een oppas nodig als wij moeten werken. De nanny die wij hadden heeft het super aangepakt en goed voor ons kind gezorgd. Dit wordt ons vaste adresje. Heel erg bedankt!
Groetjes,
Alex en Sandra

Goedeavond,
Net terug van ons uitje en de lieve oppas weer naar huis gestuurd. Wat een vriendelijke jongen! Heeft geduld gehad met onze 2 meiden en ze hebben het heel erg naar hun zin gehad. Lekker gespeelt en gelachen.
Moeder van 2 meiden

Hi,
Lieve nanny, goede service geleverd. Wij komen terug.
Molly

Hoi!
Annemarie was erg tevreden over de nanny, ze heeft veel geleerd van de homeschooling en heeft leuk kunnen spelen. Dikke duim voor Bureau Nanny.
Moeder van Annemarie

Hallo
Aantal oppassen al gehad niet via Bureau Nanny. We dachten laten we Bureau Nanny is uitproberen en dit was gelijk een match, het voelde goed en veilig voor onze kinderen. Dat is wat wij het belangrijkste vinden.
Olivia

Goedemorgen,
Vanochtend een paar uurtjes naar werk plotseling en gelukkig kon ik last minute een Nanny vinden. Super fijn, ga ik vaker doen!
Vader van Pim

Hello,
Tuesday, I needed a nanny as soon as possible. That’s when I saw Bureau Nanny. I found a nanny and she came for my son. My son was so happy when she left, he said that he wanted to see her more often, so I’m definitely going back. Thanks Bureau Nanny!
Hugs, Lauren

Hallo allemaal,
Altijd als ik een oppas nodig heb, bel ik mijn moeder en zij staat klaar voor onze kinderen. Helaas kon zij niet oppassen en was ik dringend opzoek naar een oppas. Ik had van een vriendin van mij gehoord dat ze wel eens oppassen zoekt via Bureau Nanny. Zo ben ik hier terecht gekomen. Geen spijt van en als ik weer een oppas nodig heb weet ik waar ik terecht kan.
Groetjes,
Eva

Een hele goedemiddag,
Leuke oppas, kon makkelijk 3 meiden aan.
Thomas

Hi,
Goede ervaring met Bureau Nanny… Lang zoeken naar een oppas die goede service biedt is niet meer nodig!
Groetjes,
Gerard

Hallo!
Snel en makkelijk een oppas geregeld.
Julia

Goedemiddag,
Vorige week hadden we Lara als oppas en wat was zij een leuke dame. Ze heeft goed gezorgd voor de kinderen en wij kwamen in een rustig huis weer terug. Dankjewel Lara!
Trudy en Koen

Lieve allemaal,
Bureau Nanny is zeker aan te raden. Lieve oppas gehad en ze komt morgen weer terug, Lilia heeft er nu al heel veel zin in.
Groetjes,
Moeder van Lilia

Hoi,
Goede homeschooling en voor herhaling vatbaar.
Gloria