Flexibele en last minute nanny

Flexibele en last minute nanny

Een oppas voor last minute situaties of ongeplande momenten

Soms lopen dingen niet helemaal als gepland. Bijvoorbeeld als je last minute een belangrijke meeting moet bijwonen of als oma ziek is en een dagje niet kan oppassen. Ook dan kun je terecht bij Bureau Nanny. Dit is onze Flexibele en last minute nanny service, een oppas die last minute op elk moment van de dag kan bijspringen in het huishouden. De nanny kan ’s ochtends, overdag en ’s avonds ingezet worden. Dit kan op werkdagen maar ook in de weekenden.

Voor alle gezinnen die ingeschreven zijn bij Bureau Nanny is er een contactnummer dat ze kunnen bellen als ze met spoed een nanny nodig hebben. Wij staan altijd voor jullie klaar en hoef jij niet te kiezen tussen je gezin of je andere afspraken.

Een nanny kan 1-2 dagen van tevoren worden geboekt.

Zekerheid van een oppas

Met onze Flexibele en last minute nanny service zorgen wij ervoor dat er altijd een leuke oppas voor jouw gezin klaarstaat. Ben je op zoek naar ondersteuning op nog kortere termijn? Kijk dan naar onze Spoedoppas

Bij Bureau Nanny zorgen wij ervoor dat er voor ieder moment een geschikte oppas beschikbaar is. Wanneer mogelijk doen wij ons best je gezin te voorzien van een oppas die al bekend is bij jouw kinderen.