Spoedoppas

Spoed oppas

Een oppas voor noodsituaties 

Wanneer er een noodsituatie zich voordoet waarbij jij je kind alleen moet laten komen onze Spoedoppas goed van pas! Deze liefdevolle nannies kunnen dezelfde dag nog worden ingeschakeld om direct te komen oppassen op uw kind.

De spoedoppas kan ’s ochtends, overdag en ’s avonds ingezet worden. Dit kan op werkdagen maar ook in de weekenden. Onze spoedoppas kan ook op elk moment van de dag bijspringen in het huishouden.

Voor alle gezinnen die ingeschreven zijn bij Bureau Nanny is er een contactnummer dat ze kunnen bellen als ze met spoed een flexibele of last minute nanny nodig hebben. Wij staan altijd voor jullie klaar en hoef jij niet te kiezen tussen je gezin of je andere afspraken.

Een spoed oppas bij Bureau Nanny kan dezelfde dag worden geboekt. Zo ben jij er altijd zeker van dat er zelfs in noodsituaties een betrouwbare oppas klaar staat.

Bureau Nanny doet haar best om altijd te kunnen ondersteunen in de opvoeding van je gezin. Ook als er onverhoopt een situatie ontstaat waarbij met spoed een oppas nodig is.

De spoedoppas kan dezelfde dag nog worden ingeschakeld. Als je ingeschreven staat bij Bureau Nanny dan krijg je van ons een contactnummer dat je kunt bellen voor noodsituaties.

Wil je meer weten over ons? Bekijk dan ons verhaal. Of schrijf je direct in als gezin via de inschrijven als gezin pagina.