Screening

Screening

Uiteraard staat de veiligheid van jouw kind en jouw gezin bij Bureau Nanny voorop! Alvorens wij een oppas toevoegen aan ons bestand voeren wij een grondige achtergrond en persoonlijkheids screening uit. Dit zorgt ervoor dat wij enkel betrouwbare oppassers voorstellen aan jouw gezin.

Ook kijken wij of de oppas past bij de Bureau Nanny idealen: Een liefdevolle, verantwoordelijke en ontwikkeling stimulerende oppas die energie krijgt van het oppassen.

Voordat de nanny bij jouw gezin thuis op intakegesprek komt bekijken wij of de ervaring van de nanny overeenkomt met wat uw gezin zoekt. Ook controleren wij bij elk van onze nannies of zij een cursus kinder EHBO hebben gedaan en een recente VOG kunnen overhandigen. Deze VOG kunnen we op verzoek en tegen een kleine betaling aan u presenteren.

Heeft jouw gezin kinderen onder de 3 jaar? Dan zorgen wij ervoor dat de nanny gedegen ervaring heeft met jonge kinderen. Denk aan alles van het geven van een fles en luiers verschonen tot aan het behoeden van kleine ongelukjes. Zo kun jij er vanuit gaan dat de oppas die wij sturen geschikt is voor jouw gezin.

Uiteraard bepaal je zelf welke nanny bij jou komt oppassen. Na het kennismakingsgesprek tussen jouw gezin en een Bureau Nanny oppas geef jij aan ons door of het goed klikt. Ben je benieuwd naar de ervaringen van andere ouders? Bekijk dan onze Ervaringen van ouders pagina.