Nacht nanny

Nacht nanny

Een fijne nachtrust met zekerheid dankzij een nacht nanny

Wanneer jij een drukke week achter de rug hebt of samen met jouw partner een weekendje weg wil is er bij Bureau Nanny altijd een nacht nanny die klaarstaat om ’s avonds te ondersteunen bij de opvoeding. Hierdoor krijgen jij en je partner de nachtrust die je verdiend.

De nacht nanny zorgt ervoor dat jullie kind niets tekort komt terwijl jullie lekker kunnen slapen. De nanny kan bij de kleintjes voeden, verschonen en aandacht geven wanneer nodig. De volgende ochtend kan de nanny met de kinderen opstaan en ontbijten.

Om in aanmerking te komen voor een nacht nanny is het belangrijk dat de nanny ook de mogelijkheid krijgt om comfortabel te slapen. Denk hierbij aan een slaapbank of een logeerkamer met babyfoon.

Zorg er ook voor dat de nanny alle benodigheden bij de hand heeft, zoals schone luiers en gewassen babyflessen. De nanny start om 23:00 en zal de volgende ochtend om 07:00 weer vertrekken. Uiteraard zijn er op verzoek ook andere tijden mogelijk.

Elke nanny beschikt over een afgeronde cursus kinder EHBO

Dit doen wij zodat jij en je partner met gerust hart de gewenste nachtrust kunnen inhalen. Ook kunt u zo uw kind ’s nachts met een gerust hart bij een ervaren oppas achterlaten.

Voor vragen over onze screeningprocedure kunt u hier klikken.
De veiligheid van uw kind en het verzorgen van een liefdevolle omgeving staat bij ons altijd op de eerste plaats.

Meld jouw gezin vandaag nog aan en geniet van alle voordellen die Bureau Nanny kan bieden. Gepaste opvoedondersteuning op ieder moment.