Ons verhaal

Ons verhaal

Bureau Nanny is ontstaan vanuit een persoonlijke behoefte. Een vraag naar een leuke oppas in de buurt die zowel liefdevol als ervaren is maar geen onbetaalbaar bedrag hanteert. Dit is ons verhaal.

In steeds meer gezinnen werken beide ouders of is er sprake van alleenstaand ouderschap. Opa en oma zijn lang niet altijd beschikbaar of wonen niet in de buurt. Zeker gedurende deze periode werken meer mensen dan ooit tevoren thuis.

Met kleine kinderen kunnen dingen als effectief fulltime (thuis)werken, een sociaal leven en goede nachtrust soms bijna klinken als een onhaalbare droom. Zelfstandig een oppas vinden is moeilijk en kost veel tijd. Daarnaast zijn de professionals die je zoekt erg duur en volgeboekt, het lieve buurmeisje van nummer drie biedt jou als ouder niet helemaal de zekerheid die je nodig hebt om met gerust hart je kind alleen te laten.

“Als moeder en ondernemer heb ik dit zelf ervaren en vanuit die vraag ben ik Bureau Nanny gestart. Wij zorgen ervoor dat jouw kind de liefde, aandacht en zorg krijgt die hij of zij nodig heeft. Dit geeft jou als ouder de ruimte om geconcentreerd thuis te werken, met vrienden om te gaan of een goede nachtrust te hebben.” – Fleur Zethoven

Met een groot netwerk van enthousiaste nannies is Fleur Zethoven Bureau Nanny gestart. Fleur is naast moeder, een bekend gezicht in de evenementenbranche waar zij werkzaam is als zelfstandig event manager in het hogere segment. Daarnaast is ze de eigenaresse van een succesvol hostess bureau Six Stars Agency.