Vaste en naschoolse nanny

Vaste en naschoolse nanny

Een vaste vertrouwde naschoolse oppas

Wij doen ons uiterste best om zo vaak mogelijk dezelfde nanny bij hetzelfde gezin te plaatsen. Dit betekent dat een vaste naschoolse nanny voor langere termijn afspraken kan maken met uw gezin.

Hierdoor kan uw kind(eren) makkelijker een goede band op kunnen bouwen met hun oppas. Een vaste naschoolse nanny kan uw kinderen van school halen en naar eventuele sport brengen of gewoon samen met uw kinderen thuis zich goed vermaken. Ook kan een vaste nanny bij kinderen die nog niet naar school gaan oppassen voor gehele dagen.

Indien gewenst kan de vaste nanny ook assisteren bij het boodschappen doen, opruimen van kinderspeelgoed of het koken van avondeten.

Voordat een vaste nanny wordt geplaatst bij een gezin vind er altijd een eerste ontmoeting plaats.

Hierin kunnen zowel de vaste nanny als het gezin elkaar leren kennen en ook bepalen of er een geschikte klik is.

Na de kennismaking zal Bureau Nanny beide partijen contacteren en als iedereen enthousiast is kan een eerste oppasdag worden gepland.

Mocht een vaste oppas onverhoopt ziek zijn of op vakantie gaan dan zal Bureau Nanny een vervangende oppas regelen voor deze periode.

Al onze Nannies zijn gekwalificeerd, ervaren en ouder dan 18 jaar. Ook hebben ze een cursus kinder EHBO gedaan en is het eventueel mogelijk dat wij een recente VOG overhandigen op aanvraag.

Ben je benieuwd naar hoe wij onze Nanies screenen bekijk dan deze pagina over ons intake process.