De Kinderpsycholoog

De Kinderpsycholoog

Hi There, Ik Ben Shereen Faye, Oprichtster van De Kinderpsycholoog, ‘Go To Mom’ Voor Moeder & Kind.

In 2007 heb ik de masteropleiding ‘Onderwijs- en Ontwikkelingspsychologie’ afgerond aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam. Gedurende mijn carrière heb ik ervaring opgedaan met ontwikkelings- en opvoedkundige zaken rondom het jonge kind (0-12j).

Twee jaar na mijn afstuderen werd ik moeder van mijn zoon Mica en kwam ik direct tot de ontdekking dat niet al het gedrag van kinderen af te leiden is uit ‘de boeken’ en dat kinderen NIET in hokjes passen. Inmiddels ben ik moeder van 3 kids en voed ik ze bewust op vanuit hun krachten en talenten.

Ik geloof in 3 dingen:

1. Ieder kind is uniek en verdient een unieke behandeling.
2. Wanneer je vanuit de krachten & talenten van het kind werkt, kun je groei realiseren.
3. Om in korte tijd positieve en blijvende veranderingen bij jouw kind te realiseren, zal jij samen met jouw kind een groeireis moeten doormaken.

Als moeders van de zogenaamde ‘millenium kids’ zullen we de boeken moeten loslaten en nieuwe strategieën moeten hanteren. Om deze reden ben ik zelf aan de slag gegaan met het ontwikkelen van een nieuwe wijze van werken met kinderen en hun moeders. Aan de hand van bewezen strategieën bied ik een geheel nieuwe methode aan waarmee jij echte groei bij jouw kind kunt realiseren.

Door middel van mijn Online Methode SUPERKRACHTEN & TALENTEN, leer ik jou stap voor stap hoe je de gehele ontwikkeling van jouw kind in kaart brengt en hoe je jouw kind in zijn/haar kracht zet. Jij bent hierna zelf de expert over de ontwikkeling van jouw kind.
https://www.mypsychologist.info/e-coursesuperkrachtenentalenten

De Kinderpsycholoog & Bureau Nanny

De Kinderpsycholoog is samenwerkingspartner van Bureau Nanny en biedt trainingen aan voor zowel het personeel als de ouders. Daarbij kun je denken aan basistrainingen voor het personeel m.b.t opvoeding en ontwikkeling van het kind (0-12jr).

Hiernaast kunnen ook ouders trainingen aanvragen m.b.t. opvoeding en ontwikkeling en is er ruimte voor 1 op 1 begeleiding/advies.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen via:
info@bureaunanny.nl