Kraamnanny

Kraam nanny

Extra ondersteuning tijdens jouw zwangerschapsverlof.

Een nieuw kleintje in jullie familie is een grote verandering. Zeker als dit jullie eerste kind is maar ook bij een broertje of zusje. Omdat je als ouders snel je handen vol hebt bieden wij met onze kraamnanny de ondersteuning die jij zoekt.

De kraamnanny pakt het werk van de kraamhulp na de eerste twee dagen over. Dit helpt jouw bij het uitrusten en optimaal genieten van jullie nieuwe gezinssituatie. Voor zolang als jullie nodig hebben is onze ‘kraamnanny’ aanwezig.

De kraamnanny kan helpen bij het geven van (afgekolfde) melk zodat mama even kan slapen of wat tijd voor zichzelf kan maken. Daarnaast kan de ‘kraamnanny’ ook helpen bij het verzorgen van de beschuit met muisjes voor de kraamvisite of het koken voor het gehele gezin.

Natuurlijk kan de kraamnanny ook op jullie oudere kinderen passen en samen met hen wat leuks gaan doen of helpen bij de dagtaken zoals het brengen van-en-naar school.

Wij doen ons best om ervoor te zorgen dat de nanny op tijd voor jullie klaarstaat. Het is vaak fijn om voorafgaande aan de bevalling contact met ons op te nemen.

Dan weet je zeker dat wij een Nanny klaar hebben staan om jouw gezin te ondersteunen.